Sustinem Digitalizarea Companiilor

 

DEZVOLTARE SOFTWARE SI MAGAZINE ONLINE IN CADRUL PROGRAMULUI PENTRU DIGITALIZAREA COMPANIILOR

Recent, Guvernul României a lansat Programul National de digitalizare a intreprinderilor mici si mijlocii prin sprijin financiar pentru dezvoltarea unor produse, servicii si aplicații inovative din domeniul IT. Se urmareste atat trecerea de la productia prin externalizare (outsourcing) la dezvoltarea bazata pe inovare, precum și colaborarea intre membrii din cadrul unui cluster IT sau între clustere, pentru asigurarea unui acces rapid si facil la implementarea produselor IT inovative obtinute.

 

Datorita implicarii si dedicarii echipei OAK3, migrarea de la Magento 1 la Magento 2 a decurs perfect.
Suntem mandri de rezultat si de magazinul nostru virtual.
Razvan Stefanescu
CEO, Cupio.ro

 

CE PREVEDE PLANUL DE RELANSARE ECONOMICA:

Diferite activitati vor fi finantate sub forma de granturi, de la achizitionarea sau dezvoltarea aplicatiilor software, achizitionarea de hardware IT şi a altor dispozitive si echipamente aferente, realizarea retelei LAN, achizitii de servicii de tip cloud si SaaS, pana la activităti de promovare online.

Totodata, prin acest program companiile vor putea achizitiona website-uri de prezentare a companiei, domeniului şi găzduirea pe server.

Achizitionarea solutiilor IT pentru comertul electronic sunt de asemeni finantate, astfel incat acum este momentul oportun pentru a va dezvolta o platformă de ecommerce complexa.

DE CE AI ALEGE ECHIPA OAK3 PENTRU PROIECTUL TAU?

Dezvoltare Magazin Online
Pentru companii ce cauta o platforma de ecommerce flexibila si cu o varietate mare de functionalitati, Magento 2 este solutia pentru majoritatea proiectelor. Flexibilitatea Magento 2 permite crearea de functionalitati complexe cat si integrari cu aproape orice API

 

Migrare Magento 1 -> 2
Datorita faptului ca Magento 1 a atins EOL, este momentul ca toti comerciantii aflati pe platforma aceasta, sa considere o migrare la Magento 2 sau sa aleaga o alta platforma.
Migrarea este un proces complex, insa datorita expertizei noastre, vom avea grija ca acest proces sa fie usor si transparent.

 

Migrare Magento 1 -> 2
Datorita faptului ca Magento 1 a atins EOL, este momentul ca toti comerciantii aflati pe platforma aceasta, sa considere o migrare la Magento 2 sau sa aleaga o alta platforma.
Migrarea este un proces complex, insa datorita expertizei noastre, vom avea grija ca acest proces sa fie usor si transparent.

 

Soft personalizat
Putem extinde, adauga sau crea module pentru magazinul tau virtual, insa calificarile si skill set-ul echipei se intinde dincolo de proiecte de Magento 2. Avem programatori calificati pentru aproape orice tip de proiect si tehnologie web.

 

PWA?
PWA este prescurtarea de la Progressive Web Application fiind o tehnologie hibrid intre o pagina web si o aplicatie mobila. Asigura o viteza de incarcare ridicata, cat si o experienta imbunatatita de navigare, crescand conversia magazinului online.

 

Suport Magazine Online
Echipa de suport dedicata. Pentru a avea un timp de raspuns rapid si pentru a asigura o rezolvare rapida a problemelor pe magazinul online, mentinem echipele de suport si development separate.

 
Daca aveti intrebari despre serviciile pe care le oferim, ne puteti scrie pe adresa de email hello@oak3.agency, sau puteti completa formularul de mai jos. Oak3 este Partener Magento si Shopware, asa ca nu ezitati sa ne contactati!