CEA MAI IMPORTANTA ACTUALIZARE SHOPWARE 6

Release Shopware

În urmă cu o lună, la Ziua dedicata partenerilor, știrile despre lansarea Shopware 6.4 au generat agitatie in randul comunitatii Shopware. De atunci am așteptat-o cu nerăbdare și, într-adevăr, după o analiză aprofundată, putem spune cu adevărat că aceasta este cea mai importanta actualizare pe care a avut-o Shopware până acum. Shopware 6.4 vine cu diverse funcții noi pentru o utilizare mai bună, împreună cu multe noutăți pentru un CMS mai ușor de folosit, ceea ce îl face mai bun în toate aspectele.

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

Noul Shopware 6.4 vine cu un meniu îmbunătățit. Functiile „hover” și „active” au primit o paletă de culori reproiectată, care facilitează navigarea. A fost adăugat un al treilea nivel de meniu, iar utilizatorii pot deschide simultan câte submeniuri doresc.

Functie Wish List noua
Indiferent dacă se află pe pagina de detalii a produsului, în listă sau în coșul de cumpărături, atât clienții autentificați, cât și clienții care au intrat pentru prima dată pe site au acum posibilitatea de a plasa articolele preferate in wish list și de a le salva pentru achiziționarea ulterioară.

Rotunjirea preturilor in functie de valuta
Rotunjirea prețurilor este comună pentru anumite valute. De aceea, Shopware 6.4 oferă acum soluții flexibile pentru a ajusta prețul pentru fiecare monedă. Rotunjirea prețurilor poate fi aplicată pentru fiecare obiect din coșul de cumpărături sau numai pentru suma finală.

La OAK3, avem experienta in dezvoltarea de platforme eCommerce pentru magazine online B2B si B2C. Dacă aveți întrebări despre serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail la hello@oak3.agency. Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să luați legătura cu noi!

Functii de cautare imbunatatite
Funcția de căutare a cunoscut o revizuire masivă și acum poate fi ajustată în moduri foarte specifice pentru a se asigura că utilizatorii găsesc produsele pe care doresc să le cumpere mai usor. Utilizatorii pot atribui acum criterii de căutare diferite pentru produsele lor, funcția de căutare „ȘI” oferind rezultate care conțin toți termenii, iar funcția „SAU” furnizează articole care conțin oricare dintre termenii de căutare.

Optiune pret ‘Incepand cu’
O caracteristică importantă pentru a menține clienții implicați, opțiunea ‘Incepand cu XY €’ este acum disponibilă in Shopware 6.4. Dacă este aleasă, opțiunea ‘Incepand cu XY €’ va apărea pe pagina de listare a produselor. Dacă articolul dvs. dorit nu este cea mai ieftină opțiune, prețul va fi afișat cu eticheta „Alte variante de la XY €“ pentru a afișa cel mai atractiv preț.

Proces check-out mai rapid
Știm cu toții că un proces de plată rapid și eficient are un impact pozitiv asupra ratelor de conversie. Shopware 6.4 a reușit să reducă acțiunile necesare la un singur pas, toate opțiunile de plată disponibile fiind acum vizibile. În același timp, setările de administrare au fost îmbunătățite, iar comercianții pot adăuga acum metode de plată și pot stabili când anumite metode de plată ar trebui să fie disponibile.

Un mod mai inteligent de a configura detaliile produselor
Modulul de creare a produselor este unul dintre cele mai avansate caracteristici ale Shopware6.4, dar poate fi puțin copleșitor. De aceea, pentru a-l face mai usor de utilizat, Shopware l-a imbunatatit si utilizatorii pot decide acum ce detalii despre produs doresc să configureze în admin.

Utilizare mai usoara
Cu versiunea 6.4, instalarea pluginurilor și extensiilor pentru versiunile self-hosted se face fără probleme cu o nouă setare de meniu Extensions / My extensions. În plus, sub Extensions / Store , utilizatorii vor găsi o integrare directă a magazinului, unde pot naviga, cumpăra sau închiria orice extensii direct în modulul de administrare.

O altă schimbare importantă este faptul ca setările personale nu vor mai fi stocate local și utilizatorii nu vor trebui să schimbe setările atunci când trec la un alt dispozitiv.

Developerii nostri certificati au experienta in dezvoltarea magazinelor online pe platforma Shopware. Dacă aveți întrebări despre serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail la hello@oak3.agency. Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să luați legătura cu noi!

CMS imbunatatit
Sistemul de management al conținutului a fost, de asemenea, îmbunătățit în mod constant. Cu cea mai recentă actualizare, comercianții pot crea pagini în mod individual și pot utiliza fără efort elemente ale paginii lor de produs pe alte pagini ale magazinului – o economisire enormă de timp. Există, de asemenea, un editor de text mai bogat, care permite utilizatorilor să integreze variabile care acționează ca un placeholder.

Shopware 6.4 vine, de asemenea, cu un Site Builder actualizat iar comercianții pot crea acum landing pages în afara structurii categoriei.

Fluxuri de lucru
Pentru a sprijini echipele să lucreze mai fluent atunci când gestionează proiecte mari, Shopware 6.4 oferă un instrument foarte puternic – Shopware Publisher, o extensie CMS pentru Enterprise Edition. Când se creează o cerinta noua, fluxul poate atribui starea „Deschis pentru feedback”, astfel încât toți cei implicați în proiect să poată primi notificări și să-și trimită feedback. De asemenea, pot fi adăugate permisiuni și toate modificările pot fi urmate în fluxul de activități.

Elasticsearch imbunatatit
Fiind bazat pe Elesticsearch, Enterprise Search din Shopware beneficiază acum de un proces de indexare optimizat care permite o transmitere lină a datelor către Elasticsearch.

Form Builder nou
Pentru a configura complet formularele de contact și pentru a integra și aranja cu ușurință câmpurile din formular cu drag & drop, Shopware 6.4 a dezvoltat un Form Builder solid ca parte a extensiilor CMS pentru Shopware Professional Edition.

Shopware Markets
Comercianții își pot conecta acum magazinul online la piețe precum Amazon și eBay, iar transmiterea datelor se face cat mai ușor posibil. Această extensie este disponibilă în trei categorii de preț diferite pentru toate versiunile de Shopware self-hosted.

Updates to future-proof technologies
Cu noul Shopware 6.4, versiunea PHP minimă acceptată este acum 7.4. iar extensia PHP Sodium este o cerință imperativa și trebuie instalată dacă nu este deja prezentă.

O noutate este faptul că pluginurile nu mai pot fi instalate prin Composer 1. În schimb, Shopware 6.4 vine cu actualizarea la Composer 2. În același timp, Shopware se schimbă de la Symfony 4.3 la Symfony 5, iar utilizatorii vor trebui să se asigure că pluginurile sunt pregătite pentru acest lucru.

La OAK3, avem experienta in dezvoltarea de platforme eCommerce pentru magazine online B2B si B2C. Dacă aveți întrebări despre serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail la hello@oak3.agency. Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să luați legătura cu noi!

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim