Ziua Shopware dedicata partenerilor 2021

Pentru noi la OAK3, evenimentul de top de săptămâna trecută a fost cu siguranță Ziua Shopware dedicata partenerilor. Cu cafele și gustări gata, ne-am alăturat dornici să aflăm ce are Shopware pregatit pentru lunile următoare. Cu un nou update planificat pentru vară și cu o comunitate care se întărește pe zi ce trece, putem sa spunem ca a fost un eveniment cu adevărat interesant.

Sentimentul unei comunități puternice s-a simtit de la bun început. După ce au decis să devină open-source în urmă cu mai bine de 10 ani, Shopware și-a accentuat credința în inovație fiind condus de o comunitate deschisă. Nedorind să accepte trendul platformelor SaaS, Shopware ne-a asigurat in continuare de sprijinul pentru ecosistemul open-source.

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

Această abordare deschisa a ajutat Shopware ca in ultimul an să experimenteze o apropiere sporită din partea comunității Magento existente la nivel global, care a culminat cu Ben Marks, fost evanghelist Magento, alăturandu-se Shopware ca director de dezvoltare a pieței globale.

După un 2020 în plină expansiune, în care peste 20.000 de magazine Shopware au văzut lumina zilei, Ben a subliniat factorii cheie de diferențiere care fac Shopware să iasă în evidență: instrumente complexe de construire a continutului care ajută brandul să iasă în evidență, întreținere si administrare ușoară, o platformă inovatoare. Totodata, Shopware se vrea un facilitator pentru o relație mai strânsă între furnizorii de tehnologie și membrii din zona eCommerce.

Având în vedere creșterea puternic legată de cea a clienților săi, Shopware și-a dezvoltat și își îmbunătățește constant produsul-pilot Shopware6 bazat pe 3 principii: abordarea open-source; o platformă comercială orientată spre viitor, bazată pe flexibilitate și libertate de adaptare la nevoile utilizatorilor săi; și capacitatea de a crea experiențe unice pentru clienți.

Dacă aveți întrebări despre Shopware6 sau despre orice alte opțiuni, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail la hello@oak3.agency. Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să luați legătura cu noi!!

Open-commerce
Crezand cu fermitate intr-un eCommerce deschis, Shopware și-a luat angajamentul de a plasa comunitatea open-source în centrul său. Este principala sursă de inovație și, pentru a se asigura că aceasta continuă, utilizează tehnologii precum Symphony, GitHub, Vue jS, care sunt folosite pe scară largă și au o comunitate stabila în întreaga lume. Această filozofie înseamnă că antreprenorii, developerii, agențiile, furnizorii, companiile de web hosting și furnizorii de tehnologie pot influența nu numai modul în care se dezvoltă platforma, ci și modul în care crește comunitatea.

Cu ajutorul multor adepti ai filozofiei open-source, Shopware a creat o asociație numită Shopware United. A devenit o legătură activă între comunitate și platforma Shopware, organizând evenimente și întâlniri despre tot ceea ce inseamna Shopware inclusiv integrări, extensii, și features ce lipsesc.

Shopware reduce complexitatea cu ajutorul Business Model Composer
Văzând cu ce obstacole se confruntă comercianții atunci când își desfășoară activitatea, Shopware își axeaza unul dintre principalele obiective pe reducerea complexității. În loc să construiască un model „one-size-fits-all”, Shopware a implementat abordarea sa Business Model Composer, oferind comercianților posibilitatea de a-și personaliza platforma în funcție de nevoile modelului de afaceri. Nucleul său este separat în mai multe domenii și, cu ajutorul aplicațiilor din ecosistemul Shopware, sau cu extensii personalizate și API-ul public, Shopware vă permite să proiectați o infrastructură durabilă adaptată cerințelor afacerii dvs. în orice moment.

Aplicațiile sunt compatibile cu Shopware, indiferent de mediul de operare și, mai important, elimină majoritatea efectelor secundare, probleme de compatibilitate și erori de actualizare.

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

Ideea din spatele Business Model Composer
Uitându-se la modelele de afaceri actuale și obținând feedback de la clienți și developeri, Shopware a înțeles cu ce probleme s-au confruntat. Și totul a indicat într-o singură direcție: tipurile de produse și mai ales ipoteza că produsul este un bun fizic. Așadar, cea mai recentă versiune a Shopware6 a eliminat această ipoteză și va sprijini bunurile digitale, serviciile și abonamentele ca noi capacități.

De asemenea, ținând cont de faptul că factorul minim comun al oricărei afaceri comerciale este o tranzacție, ei au plasat tranzacțiile la bază, în timp ce tot ceea ce le susține a devenit cât mai flexibil posibil.

Acest concept are 3 piloni care permit maximizarea flexibilității prin eliminarea dependențelor dintre ei: tipuri de produse, tipuri de comenzi și procese de afaceri.

În ceea ce privește tipurile de produse, SW6.4 acceptă bunuri digitale, servicii ca noi capacități.
În ceea ce privește tipurile de comenzi, SW6.4 oferă suport solid pentru companiile ce vand abonamente și programari.
Pentru a simplifica procesele de afaceri, Shopware a început să construiască un designer de procese numit Flow Builder.

Flow Builder
Rule Builder este o adevărată poveste de succes pentru Shopware. Văzând cât de excelent funcționează abordarea cu Rule Builder pentru cei ce nu au cunostinte tehnice, Shopware are acum aceeași abordare pentru a permite comercianților să proiecteze reguli noi, fluxuri de lucru și procese întregi de business fără programare. Cu ajutorul Flow Builder, care va fi lansat oficial în vara anului 2021, multe acțiuni care de obicei au însemnat o mulțime de eforturi manuale, au fost ineficiente și erau predispuse la erori umane, vor fi eliminate. Cu câteva clicuri, utilizatorii pot acum să proiecteze fluxuri de soluții simplu, out-of-the-box.

Experienta personalizata pentru clienti
Nu este un secret faptul că diferențiatorul cheie pentru Shopware este capacitatea sa de a crea conținut unic și, prin urmare, branduri unice care rămân în mintea clienților. Și aici, Shopping Experiences joacă un rol important. Acest modul este combinația perfectă de funcționalități și comerț, care îi ajută pe comercianți să creeze conținut unic, fără efort, cu blocuri predefinite care pot fi adăugate prin ‘drag & drop’. Totul este conceput pentru a oferi ușurință în utilizare.

Ce vom gasi in noul Shopping Experiences
Pentru a sprijini echipele să lucreze mai fluent atunci când gestionează proiecte mari cu multe departamente implicate în fluxuri de lucru diferite, Shopware lucrează în prezent la integrarea unui nou feature numit Publishing Workflows în Shopping Experiences.

În admin, va exista un nou modul în care pot fi create fluxuri de lucru personalizate. Când se creează un task nou, fluxul de publicare poate atribui starea „Deschis pentru feedback”, astfel încât toți cei implicați în proiect să poată primi notificări și să-și trimită feedback-ul. De asemenea, pot fi adăugate permisiuni și toate modificările pot fi urmate în Workflow.

Această caracteristică va fi disponibilă în ediția Enterprise, odata cu versiunea 6.4.

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

Shopware PWA
Shopware a lucrat în ultimii 1,5 ani pentru a-și dezvolta PWA. Developerii nu au făcut niciodată sacrificii în ceea ce privește modularitatea sau designul și au rămas fideli modelului ‘headless’ pentru a vă oferi flexibilitate maximă. O paleta extinsă de funcționalități native Shopware au fost inserate în nucleul PWA.

Una dintre noutăți este Guided Shopping Experiences, un instrument care vă permite să interacționați cu clienții în timp ce efectuați o prezentare interactivă directă a produsului dvs. Vă puteți adresa clienților dvs. prin intermediul videoclipului, le puteți arăta produsul, puteți răspunde la întrebări și vă puteți spune povestea. Guided Shopping Experiences se află în faza incipientă a dezvoltării. Se bazează pe Shopware PWA și va apărea spre sfârșitul anului.

Dacă aveți întrebări despre Shopware6 sau despre orice alte opțiuni, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail la hello@oak3.agency. Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să luați legătura cu noi!!

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim