Cum poti vinde mai mult cu Magento bundles

Opinia generala in comunitatea de specialitate este că un magazin online Magento poate fi la fel de bun ca developerii si designerii care îl construiesc. Aici, la OAK3, ne confruntăm întotdeauna cu provocări atunci când lucrăm la un proiect Magento, dar acesta este și motivul pentru care iubim aceasta platforma. Magento este nelimitat!

Una dintre provocările cu care ne-am intalnit atunci când am lucrat la proiectul Cupio, un brand de frumusețe românesc, a fost găsirea celui mai eficient mod de a defini strategia de grupare a produselor și de a îmbunătăți funcționalitatea ‘bundle products’. Bundled Products sunt instrumente Magento complexe, au un potențial imens și, în opinia noastra, sunt sub-utilizate.

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

Cel mai evident beneficiu pentru comercianți este creșterea valorii medii a comenzii, dar există și multe alte beneficii secundare, cum ar fi reducerea stocului (vânzătorii pot elimina stocurile excesive sau produsele cu vânzare lentă), și potențialul de a crea sample products. Acest lucru este extrem de important pentru un brand precum Cupio, deoarece introduce frecvent produse noi.

In acelasi timp, cumpărătorii se bucură de economii de preț. Pentru ei, pachetele sunt extrem de convenabile, deoarece reduc oboseala deciziilor și îmbunătățesc experiența de cumpărare. Deoarece mulți dintre clienții Cupio sunt profesioniști începători, pachetele oferă îndrumări excelente pentru cei care nu sunt siguri de ce au nevoie pentru o experienta completa.

Cu alte cuvinte… tuturor le place să cumpere pachete de produse, mai ales atunci când au fost bine pregătite.

Exemplu de trusă de manichiură. Utilizatorii pot ridica până la 2 oje din culorile dorite, iar restul articolelor necesare pentru completarea aspectului sunt incluse. Pachetele pe bază de lac de unghii au un număr impresionant de până la 200 de opțiuni.

Ceea ce am făcut pentru Cupio în ceea ce privește extinderea produselor bundled a fost să oferim mai multe opțiuni flexibile si personalizate. Am adăugat specimene de culori, dar am facut și unele îmbunătățiri ale utilizabilității și eliminarea elementelor inutile din PDP pentru a face experienta mai puțin intimidanta pentru utilizatori.

Alegeți culoarea vopselei dvs. și includeți produsele de îngrijire

În cazul Cupio, pachetele s-au dovedit a fi un instrument excelent pentru vânzare și cross-selling. Am observat că pachetele funcționau cel mai bine atunci când articolele incluse erau de obicei cumpărate împreună, deoarece combinația trebuia să curga natural. De asemenea, am observat că economiile de prețuri erau doar unul dintre motivatori și am decis că cel mai bine este să ne concentrăm pe usurinta de a comanda.

Având 5 pachete în primii 10 bestseller-uri Cupio exploreaza în continuare această opțiune, așa că testează în mod constant noi combinații. De asemenea, Cupio ia în considerare utilizarea pachetelor ca instrument pentru o experiență de cumpărături ghidată.

Dacă aveți întrebări despre Magento sau despre orice alte opțiuni, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail la hello@oak3.agency. Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să luați legătura cu noi!!

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim