Din interior: opinia noastra despre Shopware6

Developerii nostri certificați au o expertiză indelungata in dezvoltarea de platforme eCommerce. Dependenti de Magento, așa cum le place cu mândrie să se numească, i-am scos din zona lor de confort pentru a le pune întrebarea: Poate noul Shopware6 să detroneze principalele platforme de e-commerce?

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

Ce este Shopware6?
Shopware6 este o platformă de comerț electronic complet personalizabilă și extensibilă. Pentru noi, una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este faptul că este open-source. Shopware a construit o comunitate largă și activă în jurul tehnologiei sale și acest fapt este crucial deoarece accelerează dezvoltarea platformei. Membrii comunității creează în mod constant noi pluginuri și le dezvoltă pe cele existente.

Pentru ce tip de afacere este potrivit Shopware?
Am lucrat cu mulți clienți și pot spune că alegerea celui mai bun software de comerț electronic nu este atât de ușoara pe cât pare. Necesită o evaluare atentă a nevoilor unice și a resurselor disponibile, dar și a modulelor și extensiilor necesare. Recomandăm Shopware în primul rând pentru companiile online mici și mijlocii, deoarece le permite să implementeze un magazin într-un timp scurt, pe baza caracteristicilor out-of-the-box și a pluginurilor gata de utilizat.

Ce este nou în Shopware6?
Trebuie să subliniem că Shopware6 nu este o varianta a predecesorului său. Este o platformă complet nouă, construită de la zero, centrată pe abordarea API-first, care permite comercianților să utilizeze platforma ca un hub pentru toate operațiunile de vânzare. Această nouă arhitectură a fost construită având în vedere simplitatea și permite comercianților să-și ofere produsele independent de dispozitiv, loc și timp. Totodata, ofera o integrare ușoară cu alte sisteme precum CRM, ERP sau PIM.

După părerea voastra, care sunt funcțiile de top pentru Shopware 6?
Se știe că Shopware6 se concentrează pe experiențele de cumpărături ale clienților, asa ca pentru noi, cea mai bună caracteristică trebuie să fie CMS-ul extrem de versatil. Funcția sa de creare a paginilor cu drag and drop permite utilizatorilor să creeze pagini captivante, bogate în conținut și, datorită faptului ca este foarte intuitiv, nu necesită cunoștințe tehnice prealabile.

În al doilea rând, ne place simplitatea instrumentului său de gestionare a produselor. Fiecare proprietate imaginabilă – indiferent dacă este dimensiunea, greutatea sau culoarea – poate fi accesata dintr-un singur loc.

Nu în ultimul rând, ne place capacitatea sa omnichannel, care permite comercianților să vândă oriunde s-ar afla clienții lor, indiferent dacă este vorba de o platformă de socializare, o piață, un POS sau un magazin online tipic.

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

Care sunt cele mai utile extensii Shopware6?
Shopware 6 are un magazin oficial pentru pluginuri, unde numărul de pluginuri în dezvoltare este impresionant.

Pentru noi, Paypal este una dintre cele mai importante integrări pentru orice platformă de comerț electronic. Shopware funcționează perfect cu Paypal, oferind cele mai populare produse precum PayPal Plus, Butonul PayPal Express, Pay on Facture și PayPal Rate.

Stripe este o altă extensie obligatorie, ceea ce face ca această platformă să accepte toate cardurile de debit și de credit majore, precum și multe metode locale.

Cum Google Shopping este una dintre cele mai importante platforme de comercializare a produselor, nu este o surpriză faptul că aceasta este și una dintre extensiile noastre preferate, oferind feed-uri de produse optimizate, template predefinite și vizibilitate sporită.

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim

…ca si concluzie
Îl recomandam pentru businessurile mici sau mijlocii. Este mai ieftin decât multe alternative, mai ușor de configurat, are o interfață mai intuitivă și, odată ce este configurat și complet personalizat, este destul de ușor de gestionat fără abilități de programare. Ca să nu mai vorbim de timpul mult mai scăzut de lansare pe piață în comparație cu soluțiile personalizate. Dar dacă dețineți o companie mare care trebuie să gestioneze cantități mari de date, alte opțiuni vi se pot potrivi mai bine.

Dacă aveți întrebări despre Shopware6 sau despre orice alte opțiuni, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail la hello@oak3.agency. Suntem aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să luați legătura cu noi!!

Mergi la site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim